Altijd de beste kwaliteit en een betrouwbare partner

Over ons

Ik ben een zelfstandige zonder personeel ( ZZP’er). Maar samen met mijn onderaannemers maken wij mooie nieuwbouw woningen, verbouwingen en realiseren wij aanbouw zoals overkappingen, carports en maatwerk tuinhuizen.

Het grote voordeel voor u als klant is dat u nergens naar om hoeft te kijken. Ik zorg voor de planning en ontzorg u met alles wat te maken heeft met uw bouw of verbouw plannen.

Waar we goed in zijn? Nou, we maken al meer dan 20 jaar mooie metselwerkentimmerwerken maar onze specialiteit ligt in het eiken. Denk hierbij aan eiken kapconstructies, eiken overkappingen, eiken maatwerk. Eigenlijk alles waar eikenhout in verwerkt moet worden.

Douglas hout of  eiken hout

Is het niet prachtig, die authentieke eikenhouten constructies? U kunt bij ons aankloppen voor al uw bouwwensen van eikenhout of douglas hout. Arjan Truijen bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen en bedrijfsgebouwen uit robuust eikenhout. Eikenhout geeft sfeer en is erg duurzaam.

Wij besteden veel aandacht aan details en zijn pas tevreden als u tevreden bent!  Of u nu een veranda of tuinhuis wilt laten bouwen, een boerderij of woonhuis wilt renoveren, ik werk met passie aan uw opdracht!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vragen staat vrij! Mail of bel mij dan ga ik daar zo snel mogelijk op reageren. En ja,  ook ik heb het erg druk dus het zou kunnen dat ik niet direct reageer. Je kunt een bericht van mij terug verwachten in één a twee werkdagen. Je kunt me ook bellen: 06 – 22 74 61 59 of mailen naar: arjantruijen@hotmail.nl

In het najaar van 2016 is Arjan Truijen gestart met de bouw van onze woning. Na de eerder uitgevoerde verbouwingen waren we overtuigd dat we ook dit door Arjan wilde laten uitvoeren en bouwen.
Betrouwbaar, meedenken en ontzorgen zijn voor ons de eisen geweest waarom we voor Arjan Truijen hebben gekozen. Arjan heeft de gehele nieuwbouw gerealiseerd en is overal bij betrokken geweest.
De praktische tips, de dagelijkse terugkoppeling van de voortgang, alles in beheer van Arjan Truijen hebben we als zeer positief ervaren. Mede daardoor wonen we nu in onze fijne nieuwbouw woning.

Willem van de Ven

Willem van de Ven

Arjan heeft prachtig vakmanschap geleverd.

In ons huis heeft hij prachtige ornamenten aan het plafond gemaakt. Arjan bedankt!

Sanne Smits

Sanne Smits

De vraag aan Arjan was, bijzonder metselwerk om onze woonboerderij de klassieke stijl mee te geven.

Wij zijn ontzettend tevreden!

Geert Swinkels

Geert Swinkels